Hoofdmenu

kapelAdres: Glashuis 4, Nijmegen

Dit adres is als volgt te bereiken:

Via het Openbaar Vervoer:

Trein: vanaf het NS-station Nijmegen is het ca 10 min. lopen; linksaf via de Stieltjesstraat (langs het Politiebureau) en daarna de Kronenburgersingel (via het park !); aan het einde rechtsaf: de Lange Hezelstraat inlopen; na ca 150 mtr. linksaf: Glashuis; of één straat verder: Papengas.

Bus: naar het Stadsbusstation bij het NS-station van Nijmegen; lopen zoals hiervoor beschreven. Of: per bus naar de halte Plein 1944 in Nijmegen; via de Houtstraat richting Stevenskerk. Einde: linksaf de Lange Hezelstraat inlopen; na ca 150 mtr. (?) rechtsaf: de Papengas. Na ca 100 mtr. treft u ter linkerzijde de St. Jacobskapel.

Met eigen auto:

in het centrum van Nijmegen zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden, zowel op de straten als in één van de parkeergarages.   . Alternatief: reizen naar een P&R-parkeerplaats buiten Nijmegen-Centrum (bijv. in Lent of Elst Gld), daarna verder met bus of trein.

Voor nadere info zie hier

 

De kapel is voorts prima per fiets bereikbaar (o.a. via de fietsbrug vanuit Lent over de Waal, de ‘Snelbinder’ )

 

Klik hier voor een (toeristische) plattegrond van het centrum van Nijmegen (de kapel ligt tegenover het Protestants Weeshuis aan de Papengas, nr. 2 op de plattegrond).