Hoofdmenu

pelgrims04.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu Antoon Janssen en Peter Bruining het stokje hebben overgenomen van de oorspronkelijke Initiatiefgroep kan het pelgrimeren met elkaar weer doorgaan. Op zaterdag 7 oktober j.l. hebben wij gewandeld in de omgeving van Oosterbeek. Marion Gerritsen had aangeboden een leuke route te bedenken, langs een aantal plekken waarover zij als ‘gewortelde’ Oosterbeekse een en ander zou kunnen vertellen. Dat is prachtig gelukt; het weer was niet geweldig, maar toch was het een zeer geslaagde dag.
Vier weken later (zaterdag 4 november 2017) was er al weer een wandeling: vanuit het voormalige Sionshof hebben wij onder leiding van Antoon en Peter een fraaie herfstwandeling gemaakt in de Groesbeekse boswachterij.

Op dinsdag 26 december a.s. (inderdaad, 2e Kerstdag) wordt er vanuit het centrum van Zevenaar een Midwinterhoorntocht (12 km wandelen in de omgeving) georganiseerd. Omdat Zevenaar met de trein goed bereikbaar is én omdat wij er goede berichten over hebben gekregen gaan wij voorstellen om mee te doen.

In eerdere jaren hebben wij op de 1e zondag van het nieuwe jaar een paar keer meegedaan aan de door WIOS georganiseerde ‘Snertmars’, met start en finish in wijkcentrum de Ark van Oost in het Nijmeegse Hengstdal. Dat gaan wij op 7 januari 2018 weer doen.
Liefhebbers moeten dus kiezen: al dan niet meedoen, hetzij aan één van beiden of aan allebei.
Alle bekende deelnemers ontvangen begin december a.s. nadere informatie.
Verderop in het voorjaar volgen er ongetwijfeld weer nieuwe wandelvoorstellen.

raag nodigen wij u uit om (weer) mee te doen met dit hernieuwde initiatief. Iedereen is van harte welkom. Nadere informatie is te verkrijgen bij dhr. Antoon Janssen, tel.nr. 024-3237945; of bij dhr. Peter Bruining, tel.: 024-3227681