Hoofdmenu

pelgrims04.jpg

 

 

 

 

 

 

Door ziekte kon Peter Bruining helaas niet meedoen aan de voorbereiding van de laatste wandeling. Antoon Janssen is er in geslaagd om op zaterdag 7 april j.l. een mooie  wandelroute te bedenken, met als vertrekpunt de kantine van camping Klein Amerika in Groesbeek. Na een prima kop koffie aldaar konden wij onder geweldige weersomstandigheden op pad richting het gebied van de Mokerhei en Plasmolen. Daar opnieuw de lokale horeca aangedaan (gratis punt appeltaart !); en vervolgens via het gebied op en rond de St. Jansberg weer terug naar Klein Amerika. Ook hier weer ruim tijd voor een gezellige nazit in het voorjaarszonnetje én met een lekker glaasje. Het werd vanzelf een geslaagde dag.
Dit wandelen met pelgrims onder elkaar verdient het om voortgezet te worden. Daarom organiseren wij komend najaar (oktober ?)  zeker weer een wandeling. Nadere informatie volgt later, via email aan de bij ons bekende mailadressen.

Graag nodigen wij u uit om (weer) mee te doen met dit hernieuwde initiatief. Iedereen is van harte welkom. Nadere informatie is te verkrijgen bij dhr. Antoon Janssen, tel.nr. 024-3237945; of bij Frans Kosters, tel. nr. 0481-375201 of 06-40145618