Hoofdmenu

pelgrims04.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu Antoon Janssen en Peter Bruining het stokje hebben overgenomen van de oorspronkelijke Initiatiefgroep kan het pelgrimeren met elkaar weer doorgaan. Op 1 april j.l. deed een groep van ca 20 mensen mee aan een georganiseerde wandeling vanuit Berg en Dal. Wij hadden die dag opnieuw veel geluk met geweldig wandelweer: koffiedrinken bij ‘de Heksendans’ en daarna een wandeling van ca 17 km in de mooie omgeving van Berg en Dal. Afsluiting met een nazit bij opnieuw de Heksendans in Berg en Dal. Een geslaagde dag.
Op zaterdag 7 oktober a.s. gaan wij wandelen in de omgeving van Oosterbeek. Marion Gerritsen heeft aangeboden om een leuke route te bedenken, langs een aantal plekken waarover zij iets kan vertellen. Nadere informatie volgt later, via email aan de bekende adressen.
Antoon en Peter hebben toegezegd nog met een voorstel voor een wandeling in november te zullen komen. T.z.t. volgt nadere informatie.

Graag nodigen wij u uit om (weer) mee te doen met dit hernieuwde initiatief. Iedereen is van harte welkom. Nadere informatie is te verkrijgen bij dhr. Antoon Janssen, tel.nr. 024-3237945; of bij dhr. Peter Bruining, tel.: 024-3227681